Дебют Марини Степанської «Стрімголов» тепер доступний онлайн у більшості країн світу

В онлайн-кінотеатрі Takflix.com вийшов повнометражний фільм-дебют Марина Степанської «Стрімголов». Фільм доступний в Україні, США, Канаді, Німеччині, Італії, Польщі, Румунії, Молодові, Казахстані українською мовою з англійськими, італійськими та румунськими субтитрами.

​«Стрімголов» – психологічна драма Марини Степанської. У центрі сюжету — історія зустрічі двох молодих людей. Антон — талановитий музикант, який два роки навчався в Швейцарії і після лікувався від алкогольної залежності, повертається до Києва. Катя — дівчина, яка знаходиться в пошуку кращого життя, збирається полетіти до Німеччини. Долі героїв перевертає випадкова зустріч, вона приносить новий імпульс в їхні життя і глибоко впливає на них обох.

Головну роль виконала Даша Плахтій. За неї акторка отримала «Золота дзиґу» та приз на Міжнародному фестивалі авторського кіно в Рабаті, Марокко за найкращу жіночу роль. Оператором був австрієць Себастьян Талер — син відомого австрійського оператора Вольфганга Талера, що працював разом із Ульріхом Марією Зайдлем, Міхаелем Ганеке, Міхаелем Главоггером.

Стрічка «Стрімголов» отримала безліч нагород, зокрема, приз глядацьких симпатій на кінофестивалі Premiers Plans d’Angers у Франції, «Золота дзиґу» за музику та звук, приз за найкращий дебют та приз глядацьких симпатій на кінофестивалі Ceau, Cinema! Festival de Buzunar у Румунії.

Марина Степанська пояснює тему фільму так: «Коли у мене запитують, про що фільм, я кажу про життя. А точніше? Про життя в паузах. Мені здається, що якісь важливі речі відбуваються з нами в паузах і їх неможливо вербалізувати».

Дивитись фільм https://takflix.com/uk/films/strimgolov