Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес | український трейлер нового фентезі з Анджеліною Джолі

Вольга Україна раді представити дубльований український трейлер до нового сімейного фентезі “Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес”. 

Цієї осені на великих екранах очікується фентезі “Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес” від лауреатки премії “Оскар” Бренди Чапман (“Відважна”, “Принц Єгипту”, сценарії до оригінальних “Короля лева” і “Красуні та Чудовиська”).

Синопсис нового фентезі на основі класичних казок Льюїса Керрола та Джеймса Баррі повідомляє: “Перш ніж Аліса потрапила до Країни Чудес, а Пітер став Пеном, вони були братом і сестрою. Їх легендарні пригоди почалися завдяки силі уяви, успадкованої від люблячої матері і фантазера-батька. З якими б випробуваннями ні стикалася їх родина, вони ніколи не забували мріяти… Божевільний Капелюшник і Червона Королева, фея Дінь-Дінь і капітан Крюк – диво чекає за кожним кутом, потрібно тільки вміти його побачити…”. 

У ролях:
Анджеліна Джолі – премія Оскар; Чаклунка, Перерване життя, Підміна, Турист, Солт, Особливо небезпечний, Містер і місіс Сміт, франшиза Лара Крофт.

Девід Ойєлово – дві номінації на Золотий глобус; Сельма, Соловей, Королева Катве, Сполучене королівство, Небезпечний бізнес.

Майкл Кейн – дві премії Оскар, дві премії Золотий глобус; Правила виноробів, Тихий американець,  Інтерстеллар, Kingsman:Секретна служба, Відчайдушні шахраї, Ханна і її сестри, франшиза Темний лицар.

Анна Ченселлор – номінація на премію BAFTA; Спогади про майбутнє, Однокласниці,  Час, Аббатство Даунтон, Корона.

Бренда Чапман – лауреатка премії “Оскар” за анімаційний блокбастер “Відважна”, одна з найвидатніших авторів в анімаційному жанрі, перша жінка, яка стала режисером  високобюджетного мультфільму (“Принц Єгипту”), –  дебютує в ігровому кіно з оригінальною інтерпретацією знайомих історій про Алісу і Пітера Пена, роблячи героїв братом і сестрою і включає основні елементи двох казок в одну захоплюючу історію про дитинство і дорослішання, пригоди та фантазію. 

Дата української прем’єри – 26 листопада, при можливих змінах – повідомимо окремо.