Кошмарний директор або Школа № 5 | Трейлер

Комедійний український фільм про перші почуття у школі, про помилки, важливість другого шансу, який так потрібен кожному, і котрий так важливо не пропустити.

Це історія 16-річної дівчини Марго, яка через свої помилки та виховання своїх батьків потрапила до в’язниці. Вийшовши на волю, Марго обіцяє собі, що почне нове життя, стане “гарною дівчикою”. Адже тільки такі, на її думку, досягають успіхів у житті. Тому своє нове життя Марго починає з невеличкої брехні, адже лише так її візьмуть до звичайної школи, і лише так вона стане нормальною, а «нормальність» – то велике щастя серед підлітків, чи не так?

Леонід Сергійович Пригунов – директор школи №5. До цього працював у колонії, суперпрофесіонал, найкращий замісник керівника з виховної роботи у своєму місті, дуже любить свою роботу, яка для нього понад усе. Можливо саме через це його дружина йде до сусіда? На цьому нефартовість Пригунова не закінчується: його звільняють, потім він потрапляє під колеса автомобіля, а найгірше – його переводять директором в одну з найжахливіших шкіл.

Як зустрінуться наші герої? У кого закохається Марго? І хто врешті-решт цей Кошмарний директор? Відповіді на всі ці питання, а також велика кількість гарної музики чекатимуть на Вас у кіно з 31 жовтня.

Сценарій –Тетяна Гнєдаш, Саша Ткаченко, Іван Шишман

Режисер-постановник –Міла Погребиська

Оператор-постановник – Маркіян Канюка

Продюсери – Тетяна Гнєдаш, Саша Ткаченко, Денис Пономаренко, Сергій Ухін